pijl

Mijn Werkwijze

We starten altijd met een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek waarbij we kijken of er een wederzijdse klik is. Als dit van beide kanten goed voelt, stellen we een persoonlijk coachtraject op om jouw hulpvraag helder te maken en verder uit te werken.

Begeleiding bij Burn-out:

Als je een burn-out hebt, ben je mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel opgebrand. Hier is vaak een periode van langdurige en continue overbelasting aan voorafgegaan. Er ontstaat dan een identiteitscrisis waardoor jij jezelf niet meer herkent en anderen jou niet meer herkennen. Dit kan heel ingrijpend zijn.

In mijn holistische aanpak werk ik op alle 4 niveaus (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel). We starten altijd eerst met het vergroten van jouw draagkracht en het herstellen van jouw lichaamsbewustzijn. We gaan hierbij praktisch aan de slag met je fysieke herstelproces en kijken o.a. naar optimale voeding, voldoende beweging en voldoende rust- en herstelmomenten.

Na deze fase gaan we verder met je mentale en emotionele en spirituele herstelproces. Welke gedachten, gevoelens en emoties zijn er, wat speelt er in de onderstroom en waar word jij weer blij van? We nemen de tijd om al deze gevoelens goed te doorvoelen en te doorleven waardoor er weer ruimte ontstaat en je bewustzijn wordt vergroot. Hiermee komt ook vaak het inzicht hoe je onbewust "verstrikt" bent geraakt in je aangeleerde patronen en overtuigingen welke jou belemmeren om jouw volle potentieel te leven.

In mijn begeleiding werk ik lichaamsgericht en maak ik o.a. gebruik van ademwerk, visualisaties, creatieve opdrachten, systemische werkvormen, stilte & beweging, muziek en yoga oefeningen. Hierin begeleid ik jou in je eigen tempo naar jouw eigen wijs-heid.

Thema’s waar ik je ook mee kan helpen:

 • Faalangst
 • Rouw- en verliesverwerking
 • Bewijsdrang
 • Perfectionisme
 • Slaapproblemen
 • Eigen grenzen ontdekken en bewaken
 • Negatief zelfbeeld
 • Zelfliefde
 • Relatieproblemen
 • Zingeving en leven naar je eigen waarden
 • Moederwond

Begeleiding bij Hoogsensitiviteit:

Ik help je met het ontdekken van en hoe praktisch om te gaan met je hoogsensitiviteit. Ik leer je om vanuit je gevoel weer contact te maken met wie jij diep van binnen bent en hoe het is gesteld met jouw innerlijke balans in “denken-voelen-doen”. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen grenzen, je talenten en je uitdagingen. Door de focus te leggen op je talenten en te leren deze op de juiste manier in te zetten, zul je meer (zelf)vertrouwen gaan ervaren. Dit maakt je weerbaarder voor stress en burn-out klachten en geeft je uiteindelijk weer persoonlijke kracht en vitaliteit.

UWV Werkfit

Ik ben verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk.

In de coaching combineer ik het geleerde uit de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige die ik volgde, met mijn kennis en ervaring als stress en burn-out coach. Voor UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten. Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes.

Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon en dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld ook met het UWV of je werkgever. Als je kunt starten, plannen we eerst een vrijblijvend klikgesprek in om kennis te maken en te kijken of het klikt. Heb je vragen? Laat het me weten of neem contact op met info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar 0570-643053.  

 

 
carolienbeverwijk 07kleur

 

 

“Luister naar je gevoel en vertrouw op je intuïtie”

 

 

 

 

 

Wat levert coaching jou op?

Tijdens de coachsessies begeleid ik jou om helderheid te krijgen in je gedachten, gevoelens en emoties. Door uiteindelijk zelf te voelen wat er diep van binnen in jou speelt, zak je dieper in jezelf. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en begrijpen en krijg je uiteindelijk inzicht in jouw dieperliggende (vaak onbewuste) patronen en (belemmerende) overtuigingen. Hier ligt vaak de oorzaak van stress en burn-outklachten.

Het vraagt moed en tijd om dit proces aan te gaan en je hierin kwetsbaar op te durven stellen. Ik help je graag om deze uitdaging aan te gaan en uiteindelijk te ervaren wat jou dit gaat brengen. Meer innerlijke balans doordat je trouw bent aan jezelf. Je kunt luisteren naar je lijf en je gevoel en vanuit vertrouwen jouw eigen grenzen herkennen en aangeven. Dan kun je weer de juiste keuzes maken. Je staat weer in je kracht, krijgt de regie terug over je eigen leven waardoor stress en burn-out klachten zullen verminderen.

 • minder stressklachten door betere zelfkennis en zelfzorg
 • regie over je eigen leven
 • inzicht in de karaktereigenschap hoogsensitiviteit
 • praktische tools hoe om te gaan met hoogsensitiviteit
 • meer innerlijke rust en balans
 • meer ( zelf) vertrouwen en eigenwaarde
 • inzicht in je eigen grenzen en weten hoe deze te bewaken
 • meer persoonlijke kracht en vitaliteit
   

Hoe help ik jou?

Iedereen is uniek. Daarom bestaat er niet één methode die toegepast kan worden om problemen op te lossen. In mijn coaching gebruik ik mijn eigen sensitieve kracht, door alle informatie die jij deelt op cognitief, zintuiglijk en emotioneel niveau, te combineren met mijn intuïtie en kennis uit mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende spelmethodieken, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Ook is wandelcoaching een mogelijkheid. De natuur is rustgevend en inspirerend en tijdens het wandelen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit verlaagt de stresshormonen in je lijf en is goed voor je vitaliteit. Je kunt uiteraard zelf aangeven wat jij prettig vindt.

carolienbeverwijk bospad heide2 x27

 

Contact