pijl

Mijn Werkwijze

We starten altijd met een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek waarbij we kijken of er een wederzijdse klik is. Als dit van beide kanten goed voelt, stellen we een persoonlijk coachtraject op om jouw hulpvraag helder te maken en verder uit te werken.

Begeleiding bij Burn-out:

Afhankelijk van hoe het met jou gaat, beginnen we eerst met het vergroten van jouw draagkracht. Vaak begint dit eerst lichamelijk door je energieniveau weer te verhogen. We gaan hierbij praktisch aan de slag met je fysieke herstelproces en kijken o.a. naar optimale voeding, voldoende beweging en voldoende herstelmomenten.

Na deze fase gaan we verder met je mentale herstelproces. Welke gedachten, gevoelens en emoties zijn er, wat speelt er? We nemen de tijd om deze goed te doorvoelen. Pas dan worden de emoties milder en kun je gaan herstellen op weg naar persoonlijke kracht en vitaliteit.

Begeleiding bij Hoogsensitiviteit:

Ik help je met het ontdekken van en hoe praktisch om te gaan met je hoogsensitiviteit. Ik leer je om vanuit je gevoel weer contact te maken met wie jij diep van binnen bent en hoe het is gesteld met jouw innerlijke balans in “denken-voelen-doen”. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen grenzen, je talenten en je uitdagingen. Door de focus te leggen op je talenten en te leren deze op de juiste manier in te zetten, zul je meer (zelf)vertrouwen gaan ervaren. Dit maakt je weerbaarder voor stress en burn-out klachten en geeft je uiteindelijk weer persoonlijke kracht en vitaliteit.

 

Thema’s waar ik je ook mee kan helpen:

 • Faalangst
 • Minderwaardigheidsgevoel
 • Perfectionisme
 • Slaapproblemen
 • Eigen grenzen ontdekken en bewaken
 • Zelfliefde
 • Zingeving en leven naar je eigen waarden
carolienbeverwijk 07kleur

 

 

“Luister naar je gevoel en vertrouw op je intuïtie”

 

 

 

 

 

Wat levert coaching jou op?

Tijdens de coachsessies begeleid ik jou om helderheid te krijgen in je gedachten, gevoelens en emoties. Door uiteindelijk zelf te voelen wat er diep van binnen in jou speelt, zak je dieper in jezelf. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en begrijpen en krijg je uiteindelijk inzicht in jouw dieperliggende (vaak onbewuste) patronen en (belemmerende) overtuigingen. Hier ligt vaak de oorzaak van stress en burn-outklachten.

Het vraagt moed en tijd om dit proces aan te gaan en je hierin kwetsbaar op te durven stellen. Ik help je graag om deze uitdaging aan te gaan en uiteindelijk te ervaren wat jou dit gaat brengen. Meer innerlijke balans doordat je trouw bent aan jezelf. Je kunt luisteren naar je lijf en je gevoel en vanuit vertrouwen jouw eigen grenzen herkennen en aangeven. Dan kun je weer de juiste keuzes maken. Je staat weer in je kracht, krijgt de regie terug over je eigen leven waardoor stress en burn-out klachten zullen verminderen.

 • minder stressklachten door betere zelfkennis en zelfzorg
 • regie over je eigen leven
 • inzicht in de karaktereigenschap hoogsensitiviteit
 • praktische tools hoe om te gaan met hoogsensitiviteit
 • meer innerlijke rust en balans
 • meer ( zelf) vertrouwen en eigenwaarde
 • inzicht in je eigen grenzen en weten hoe deze te bewaken
 • meer persoonlijke kracht en vitaliteit
   

Hoe help ik jou?

Iedereen is uniek. Daarom bestaat er niet één methode die toegepast kan worden om problemen op te lossen. In mijn coaching gebruik ik mijn eigen sensitieve kracht, door alle informatie die jij deelt op cognitief, zintuiglijk en emotioneel niveau, te combineren met mijn intuïtie en kennis uit mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende spelmethodieken, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Ook is wandelcoaching een mogelijkheid. De natuur is rustgevend en inspirerend en tijdens het wandelen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit verlaagt de stresshormonen in je lijf en is goed voor je vitaliteit. Je kunt uiteraard zelf aangeven wat jij prettig vindt.

carolienbeverwijk bospad heide2 x27

Na ieder gesprek volgt een evaluatie en schrijf je zelf een reflectieverslag. 

Een gemiddeld coachgesprek duurt 1-1,5 uur en een gemiddeld coachtraject ligt rond de 5-6 sessies. Dit kan natuurlijk altijd afwijken omdat het afhankelijk is van jouw wensen, doelen en vragen.

Contact